Voimaantumispaikka Zona

Uutisia

Hyötypuuhaa ja liikuskelua!

Posted on March 26, 2020 at 2:00 PMNyt kun itse kukin vietämme tässä poikkeustilanteessa kotioloissa aiempaa enemmän aikaa, on entistä tärkeämpää katkaista paikallaanolo mahdollisimman usein esimerkiksi liikuskellen ja puuhastellen. Säännöllisesti päivän mittaan toistuvat muutaman minuutin liikkumiset aktivoivat sekä aineenvaihduntaa että ajatustoimintaa. Ulkoilmassa liikkuminen - erityisesti luontoympäristöissä ja kaupunkipuistoissa - taas kohottaa mielialaa ja vähentää stressituntemuksia. Muistathan kunnon turvavälit muihin ihmisiin! Lihaskuntoa on mahdollista pitää yllä myös kotioloissa.

Alla linkki artikkeliin, jonka lopussa on erinomainen kokoelma liikkumisvinkkejä; taukoliikuntaa, iäkkäiden kotijumppaa, kotitreeniä omalla kehonpainolla, ryhmäliikuntatunteja livenä, selkä- ja niskaliikkeitä sekä "vessapaperijumppa" Tanskasta! Lämmin suositus!


https://jyunity.fi/ajattelijat/liiku-loiki-ja-leiki-nyt-se-on-entista-tarkeampaa/?fbclid=IwAR1-4Cn7FJ5fe_qpz30T2hDwb6sMB8Rgn3AcsZqrcFCnX-xMmH-s2QbvXHI

Categories: None