Voimaantumispaikka Zona

Virkeyttä mielelle ja rentoutta keholle

 

Virkistävä vyöhyketerapia Vyöhyketerapia on lääketiedettä täydentävä hoitomuoto, jolla pyritään aktivoimaan kehon omia paranemisprosesseja. Vyöhyketerapiahoidolla elvytetään ja tasapainotetaan koko kehon toimintoja painelemalla ja hieromalla käsin eri elinten ja kehonosien heijaste- eli vyöhykealueita  jalkateristä, korvista ja yläraajoista. Hoidossa hyödynnetään myös  vyöhykepuikkoja jalkaterien ja korvien alueella. 

 

 

Rentouttava klassinen hieronta Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja. Pehmytkudosten aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu hieromalla, ja olotila rentoutuu. Hieronta auttaa myös liikkujan lihashuollossa ja staattisista tai toistuvista työasennoista johtuvissa rasitustiloissa.  Aasialaisia hierontatekniikoita voidaan hyödyntää ja lihaskalvoja hieroa guasha-lastalla. Purentalihasten tai pään alueen käsittely on mahdollista yhdistää klassiseen hierontaan. 

 

 

Energisoiva singaporelainen tuolihieronta Singaporelainen tuolihieronta on stressiä, väsymystä ja kiputiloja ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Hoito antaa miellyttävän hyvän olon tunteen sekä kehoon että mieleen.

 

 

Rauhoittava intialainen päähieronta Intialainen päähieronta on arjen miniretriitti, joka auttaa pysähtymään tähän hetkeen. Tässä hiljaisuuden hoitomuodossa perinteistä intialaista päähierontaa täydennetään stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnalla.

 

 

Voimauttava koko kehon rentoutushoito Rentoutushoidon myötä on mahdollisuus kokea kokonaisvaltainen kehon rentous ja mielen tyyneys. Hoito tarjoaa vastapainoa kiireiselle elämänrytmille - lepoa, rauhoittumista ja voimaantumista. Suositeltava hoitomuoto erilaisiin stressi-, jännitys- ja uupumustiloihin sekä työhyvinvoinnin edistämiseen. Rentoutushoidon elementtejä voi hyvin yhdistää myös klassiseen hierontaan. 

 

 

VARAA AIKASI!

LATAA TÄSTÄ HOITOESITE

HINNASTOON