Voimaantumispaikka Zona

Virkeyttä mielelle ja rentoutta keholle

 

Virkistävä vyöhyketerapia Vyöhyketerapia on lääketiedettä täydentävä hoitomuoto, jolla pyritään aktivoimaan kehon omia paranemisprosesseja. Vyöhyketerapiahoidolla elvytetään ja tasapainotetaan koko kehon toimintoja painelemalla ja hieromalla käsin eri elinten ja kehonosien heijaste- eli vyöhykealueita  jalkateristä, korvista ja yläraajoista. Hoidossa hyödynnetään myös erilaisia vyöhykepuikkoja jalkaterien ja korvien alueella. 

 

 

Rentouttava klassinen hieronta Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja.Hieronta auttaa myös liikkujan lihashuollossa. Aasialaisia hierontatekniikoita hyödynnetään myös tässä hoidossa.

 

 

Energisoiva singaporelainen tuolihieronta Singaporelainen tuolihieronta on stressiä, väsymystä ja kiputiloja ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Hoito antaa miellyttävän hyvän olon tunteen sekä kehoon että mieleen.

 

 

Rauhoittava intialainen päähieronta Intialainen päähieronta on arjen miniretriitti, joka auttaa pysähtymään tähän hetkeen. Tässä hiljaisuuden hoitomuodossa perinteistä intialaista päähierontaa täydennetään stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnalla.

 

 

Voimauttava koko kehon rentoutushoito Rentoutushoidon myötä on mahdollisuus kokea kokonaisvaltainen kehon rentous ja mielen tyyneys. Hoito tarjoaa vastapainoa kiireiselle elämänrytmille - lepoa, rauhoittumista ja voimaantumista. Suositeltava hoitomuoto erilaisiin stressi-, jännitys- ja uupumustiloihin sekä työhyvinvoinnin edistämiseen.

 

 

VARAA AIKASI!

LATAA TÄSTÄ HOITOESITE

HINNASTOON