Voimaantumispaikka Zona

Vyöhyketerapiaa, ravintoneuvontaa ja ravintovalmennusta, klassista hierontaa, intialaista päähierontaa, singaporelaista tuolihierontaa, rentoutushoitoa, terveysneuvontaa. Kokonaisvaltaisesti asiakkaan tilanne ja tarve huomioiden.

Yritys   

Voimaantumispaikka Zona tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisia ravitsemusvalmennus- sekä hoitopalveluja, jotka sisältävät myös neuvontaa stressinhallintaan, rentoutumiseen, liikkumiseen ja lepoon liittyen. Asiakkaan tämänhetkisen hyvinvoinnin tila kartoitetaan ja pohditaan yhdessä, millä keinoin sitä voidaan lähteä kohentamaan.  

Asiakkaan tarpeesta riippuen hoitomuotoina voivat olla kokonaisvaltainen ravitsemusohjaus, koko kehoa ja mieltä aktivoiva vyöhyketerapia, lihaskireyksiin helpotusta tuova rentouttava klassinen  hieronta, stressituntemuksia vähentävä, rauhoittava intialainen päähieronta, lihaskiputiloja ja väsymystä ennaltaehkäisevä, energisoiva singaporelainen tuolihieronta tai voimaannuttava koko kehon rentoutushoito.

Yrittäjä Outi Atkin on humanististen tieteiden kandidaatti, ravitsemusvalmentaja, koulutettu hieroja, diplomivyöhyketerapeutti ja rentoutusohjaaja. Syventävää oppia vyöhyketerapiahoitoihin ja hierontoihin hän on hankkinut koulutusmatkoillaan Singaporeen. Outi Atkin on pitänyt vastaanottoa Siljonkadulla vuodesta 2005 lähtien ja hänen asiakaskuntaansa ovat useiden vuosien ajan kuuluneet muun muassa  Oulun Diakonissalaitoksen Kuntotalon ja Senioriklinikan kuntoutusasiakkaat. Ravintovalmentaja-koulutuksen (Santasport Lapin Urheiluopisto) lisäksi Outi Atkin on suorittanut ravitsemustieteen aineopinnot ja urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto) sekä opettajan pedagogiset opinnot (Oulun yliopisto). Tällä hetkellä hän opiskelee Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisesssä tiedekunnassa terveyskasvatuksen maisteriohjelmassa.