Voimaantumispaikka Zona

Yritys   

Voimaantumispaikka Zona tarjoaa ravitsemusvalmennus- ja hoitopalveluja, jotka sisältävät  elämäntapaohjausta mm. stressinhallintaan, rentoutumiseen, arkiaktiivisuuteen, liikkumiseen, palautumiseen ja lepoon liittyen. Asiakkaan tämänhetkisen hyvinvoinnin tila kartoitetaan ja yhdessä pohditaan, miten sitä olisi mahdollista lähteä kohentamaan.

Asiakkaan tarpeesta riippuen mahdollisia vaihtoehtoja hyvinvoinnin tukemiseen ovat kokonaisvaltainen ravitsemusohjaus, koko kehoa ja mieltä aktivoiva vyöhyketerapia, lihaskireyksiin helpotusta tuova rentouttava klassinen  hieronta, stressituntemuksia vähentävä, rauhoittava intialainen päähieronta, lihaskiputiloja ja väsymystä ennaltaehkäisevä, energisoiva singaporelainen tuolihieronta tai voimauttava koko kehon rentoutushoito.

Yrittäjä Outi Atkin opiskelee Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa terveyskasvatuksen maisteriohjelmassa. Lisäksi hän on suorittanut ravitsemustieteen aineopinnot ja urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto), ravintovalmentajakoulutuksen (Santasport Lapin Urheiluopisto) ja HuK-tutkinnon (Oulun yliopisto, sisältäen opettajan pedagogiset opinnot). Outi on myös koulutettu hieroja, diplomivyöhyketerapeutti ja rentoutusohjaaja.  Syventävää oppia vyöhyketerapiahoitoihin ja hierontoihin hän on hankkinut koulutusmatkoillaan Singaporeen. Outi Atkin on pitänyt vastaanottoa Siljonkadulla vuodesta 2005 lähtien ja hänen asiakaskuntaansa ovat kuuluneet useiden vuosien ajan muun muassa  Oulun Diakonissalaitoksen Kuntotalon ja Senioriklinikan kuntoutusasiakkaat.